1. Home
  2. /
  3. Onderlijnen en Materiaal
  4. /
  5. Rigs
  6. /
  7. Korda D-Rig IQ Kurv Shank 8

Korda D-Rig IQ Kurv Shank 8

2,99

10 op voorraad

De Korda D-Rig IQ Kurv Shank Carp Rigs zijn misschien wel een van de meest besproken montages van de Underwater 7 video. Maar ook buiten deze opnames heeft de bedenker van deze rig, Danny Fairbrass himself, in heel Europa flinke vangsten gedaan en ondertussen kleine veranderingen doorgebracht in de onderlijn. Nu hij helemaal perfect heeft Danny hem echter ook beschikbaar gemaakt voor anderen. Doordat hij reeds geknoopt is hoef je zelf niet meer te frutselen en moeilijk te doen. Ze zijn ook echt met de hand geknoopt en tot in de details zo als Danny eist dat ze moeten zijn.

De IQ D-Rig is een perfecte onderlijn voor vissen die al alles gezien hebben. Dankzij de stijfheid en de kleine wartel waarop je het aas monteert is het voor een vis ontzettend lastig om de haak uit te spugen. Hierdoor is de rig dus perfect om op schuwe, geconditioneerde karpers te vissen.

Omstandigheden waarbij voornamelijk gevoerd wordt met boilies zijn perfect voor deze rig. Danny gebruikt hem zelf vooral met een kritisch uitgebalanceerd haakaas. Deze zogenaamde wafters zinken op het gewicht van de haak. Hierdoor zullen de door boven deze haak te blijven zweven de haak ook goed camoufleren.

De D-Rig IQ Kurv Shank Carp Rig is afgewerkt met een maat 8 ring wartel en wordt geleverd met een compleet (gratis) setje Extenda Stops, zodat de onderlijn met elke maat aas gebruikt kan worden.

De volgende 2 soorten rigs hebben wij in het assortiment van de D-rig IQ Kurv Shank Carp Rig:

  • Korda Kurv Shank haakmaat 6, IQ2 Fluocarbon 12lb, Sinker, Ring Swivel maat 8
  • Korda Kurv Shank haakmaat 8, IQ2 Fluocarbon 10lb, Sinker, Ring Swivel maat 8

Inhoud per verpakking: 1 D-rig IQ Kurv Shank Carp Rig inclusief Korda Stops

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Korda D-Rig IQ Kurv Shank 8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu