1. Home
  2. /
  3. Over ons

Over ons

Wij zijn Richard en Mandy,

Vanaf 1 september 2015 zijn wij de gezichten van Bukkum hengelsport in Dalfsen.

In juni 2013 zijn wij een dierenspeciaalzaak (Faunaland) in Dalfsen begonnen, iets wat wij beide echt een geweldige uitdaging vinden. Wij zijn dan ook beide een aantal jaar bedrijfsleider bij een dierenspeciaalzaak geweest en hebben daarvoor een opleiding met een dierenachtergrond gevolgd. Zo hebben wij in de loop der jaren heel wat ervaring op gedaan!

Al snel vonden wij dat niet iedere sport/recreatie visser in onze winkel volledig geholpen kon worden met het toen aanwezige assortiment. Zo zijn we op zoek gegaan naar een mooie aanvulling op dat assortiment en kwamen wij in contact met Bukkum hengelsport. Op dit moment is ons assortiment dermate aangepast dat wij niet alleen de hobby-visser, maar ook zeker de echte karpervisser kunnen voorzien van goede kwaliteits-producten.

Uiteraard bent u van harte welkom om eens te komen kijken in onze winkel, voor een kop koffie en een goed gesprek aan onze stamtafel. Maar vooral hopen wij dat u veel plezier heeft met het winkelen in onze webshop.Menu