1. Home
  2. /
  3. Brolly’s, Bivy’s, visparaplu’s en vis shelters
  4. /
  5. De beste visparaplu vaak lekker makkelijk

De beste visparaplu vaak lekker makkelijk

De beste visparaplu’s vind je bij Bukkum hengelsport, visparaplu’s zijn erg makkelijk in gebruik. Ze zijn als 1 geheel te vervoeren, dit is erg makkelijk wanneer je met de fiets of brommer er op uit trekt naar je visstek of een eindje moet lopen.

Omdat er geen ingewikkelde buizen constructies in zitten en een visparaplu altijd bestaat uit 1 pen die vastgezet wordt in de grond, is een visparaplu licht in gewicht.
Doordat de paraplu 1 pen in het midden heeft en een spanningsmechanisme bovenin, een spannende wijdte van  2.30 meter of groter, is de paraplu zeer geschikt om met 2 man onder te zitten. hoe kleiner de span wijdte is hoe steviger de visparaplu is! ook maakt het nog verschil of je een geweven stof of een nylon visparaplu hebt. Wanneer het doek van de visparaplu is geweven dan scheurt deze minder snel dan de nylon paraplu.

Geen bescherming tegen alle weersinvloeden

De vis paraplu biedt uitstekende bescherming tegen de zon in de zomer. Ook biedt het goede bescherming tegen een regenbui. Visparaplu's zijn verder helemaal open dus bieden geen bescherming tegen wind, dit kan in combinatie met regen als onprettig worden ervaren. Nu zijn er voor sommige paraplu’s ook zijflappen te bestellen voor extra windbescherming en inregenen, andere soorten hebben een knikarm zodat je bescherming hebt tegen wind. Wat ik ook een klein nadeel vind is dat je geen ruimte hebt om spullen even te bergen of iets volledig te beschermen tegen de zon. Je kan wanneer je de vis paraplu meeneemt niet besluiten om een nacht over te blijven, dan kan je beter een brolly en overwrap meenemen.

Filters
Filters
Menu