1. Home
  2. /
  3. Betalen

Betalen

BTW
Alle productprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele verzendkosten.

Betalen vanuit een ander land?
U kunt kiezen voor een betaling met PayPal, creditcard (via een beveiligde verbinding) of met iDeal. Helaas accepteren wij geen postcheques of acceptgiro’s.

Betaalmethoden

Tijdens het afrekenproces kunt u kiezen of u de bestelling door DPD wil laten bezorgen of dat u de bestelling afhaalt bij onze winkel. Kiest u er voor uw bestelling af te halen bij onze winkel dan dient u de bestelling via de webshop te betalen. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

  • Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, muziek of kleding, alles kunnen ze tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. (bron: www.ideal.nl)
  • Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een wereldwijd, real-time betaalsysteem op te zetten. Wij leveren een product dat ideaal is voor kleine bedrijven, onlinehandelaren, personen en anderen waarvoor traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc’s en mobiele WAP-telefoons. (bron: www.paypal.nl)
  • Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Of u nu kleding koopt, online een reis boekt of afrekent in een restaurant. Visa biedt u een snelle en gemakkelijke manier om mee te betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar. (bron: www.visa.nl)
  • Dankzij het Maestro® logo op je pinpas kunt u in Nederland en in het buitenland overal veilig geld opnemen en betalen. Zo betaalt u wereldwijd veilig en vertrouwd bij meer dan 12 miljoen winkels, tankstations, supermarkten en andere acceptatiepunten. In alle landen binnen de Eurozone is dit, net als in Nederland, geheel kosteloos. En dat is wel zo makkelijk. (bron: www.maestro.nl)
Menu