1. Home
  2. /
  3. Het beste karper aas en voer koop je bij Bukkum Hengelsport

Het beste karper aas en voer koop je bij Bukkum Hengelsport

Wanneer je gaat vissen op karper wil je natuurlijk liever niet blanken. Wij willen als bukkum hengelsport voorkomen dat je niets vangt. Daarom willen wij heel graag het allerbeste karperaas verkopen. Het beste betekent voor ieder visser weer wat anders, wij proberen voor ieder budget het beste aan te bieden. Karpervoer is een essentieel onderdeel voor het vangen van de karper.

Verschillende soorten karper aas?

Aas is onmisbaar voor iedere visser, zeker ook voor de karpervisser. Beginnend of specialist. Karper aas voor aan de haak is er in veel verschillende soorten: mais, maden, pellets, boilies , wormen, pop ups, wafters en tijgernoten. Dit zijn ook de belangrijkste soorten aas voor karpervissen die bij Bukkum hengelsport te koop zijn. Voor zowel kleine als grote hoeveelheden aas kan u bij ons terecht. Aas aan de haak moet wel van de allerbeste kwaliteit zijn in zijn soort. Belangrijk is hier te letten op geur/kleur/smaak/grote van het aas, ook zijn er zoetstoffen te krijgen om karperaas nog lekkerder te maken. Dit gecombineerd met kennis van de wateren waarin je vist. Dit om dressuur te doorbreken. Daarnaast is er ook nog kunstaas ofwel imitatieaas voor karpers. Vis met kunstaas zoals maden, casters, pop-up boilies of dumbells. Deze zijn allemaal te krijgen bij Bukkum Hengelsport. Dus vis je liever met geel, roze, groen, oranje of wit kunstaas dan is dit er in alle kleuren en maten bij ons in het assortiment karper aas!.

Aas voor karpervissen om (voor) te voeren.

Wij hebben een goed assortiment readymades boilies, het uitgebreide assortiment van dreambaits is bij Bukkum hengelsport te krijgen, of je nu de nieuwe choquita met chocolade en banaan wilt of de bekende smaken zoals krill of vitella, van vis tot sinaasappel, het is allemaal te krijgen binnen de producten van Dreambaits. Alsof er nog niet genoeg smaak aan zit kan je de boilies ook nog verrijken met Dips, flavours en additives.

Vis je liever niet met boilies of ben je opzoek om met ander karperaas te gaan vissen voor afwisselen en dressuren te doorbreken: Wij hebben hiervoor een groot assortiment pellets, hennep, mais, wormen, maden, duivenvoer.

Naast alle soorten karper aas moet u ook denken aan de juiste karperhaak, juiste kromming/grote/scherpte/kleur. Heeft u er al eens over nagedacht om met pva te vissen? Een geweldige manier om dat beetje extra te krijgen op de visstek, nabij het haakaas. Ook de kant en klare lokvoeders hiervoor zijn bij ons te koop.

Met alleen aas bent u er nog niet. denkt u ook aan alle attributen om het voeren u nog makkelijker te maken zoals: werppijpen, voerscheppen, katapulten, voerboten, crushers, boilie splicer. Dit omdat karperstekken vaak verder van je zitplek afliggen dan je met het gooien kunt bereiken! Kortom: bereid je goed voor, voor een succesvolle karpersessie!

Filters
Filters
Menu