Ehmanns Pro-Zone SX 1 Man Overwrap

269,99

Overwraps voorkomen de condensvorming in de binnentent en verhogen de isolerende werking, waardoor blijft meer warme in de tent en in de zomer komt er minder warmte van buiten de ten in. Onze overwraps zijn zo gemaakt dat dat ze ten opzichte van de normale afmeting van de tent ca. 30 tot 40 cm verder naar voren uitvallen. De voorzijde van de tent biedt meer ruimte en kan uitstekend gebruikt worden voor bijv. vochtige voorwerpen die je eigenlijk niet in je binnentent wilt hebben.

Specificaties:

  • Nieuwe met 150D x 150D weeftechniek bewerkt, sterker, ademend en sneldrogend AW 20.000-doek met dubbel vastgenaaide, getapete naden en bestand tegen een waterdruk tot 20.000mm. Er is geen beter tentdoek dat naast Ehmanns Fishing alleen door twee Engelse topmerken gebruikt wordt.
  • Vanaf beide zijden te openen multifunctionele deur voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een AW 20.000 afdekking met AW 20.000 regenbeschermingsranden.
  • Aan de voorzijde twee multifunctionele panorama vensters voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een AW 20.000 afdekking met AW 20.000 regenbeschermingsranden.
  • Twee extra grote vensters aan de achterzijde van de tent voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een AW 20.000 afdekking met AW 20.000 regenbeschermingsranden. De achtervensters hebben aan beide zijkanten een ritssluiting. Onderaan zit een sluiting met klittenband.
  • De opgerolde vensters worden met een clipsysteem weggewerkt onder een speciale AW 20.000 regenflap.
  • Zware kwaliteit ritssluitingen met het Ehmanns logo
  • Versterkte haring- en spanlussen met mat zilveren D-Shape ringen voor de verschillende opbouwhoogtes en lussen voor de stormpalen.
  • Twee klittenbandstrippen met het Ehmanns logo om de hengels mee vast te zetten tegen de tent.
  • Ruime polyester draagzak.

Haringen worden niet bijgeleverd bij de overwrap.

Afmetingen: ca. 275 cm diep x 310 cm breed x 145 cm hoog
Gewicht: ca. 4,3 kg

 

Voor alle Ehmanns producten die niet op voorraad zijn, geldt een leveringstermijn van ± 2 weken.

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu