Ehmanns Hot Spot SX 2 Man XLarge Overwrap

219,99

Overwraps voorkomen de condensvorming in de binnentent en verhogen de isolerende werking, daardoor blijft meer warme in de tent en in de zomer komt er minder warmte van buiten de ten in. Onze overwraps zijn zo gemaakt dat dat ze ten opzichte van de normale afmeting van de tent ca. 30 tot 40 cm verder naar voren uitvallen. De voorzijde van de tent biedt meer ruimte en kan uitstekend gebruikt worden voor bijv. vochtige voorwerpen die je eigenlijk niet in je binnentent wilt hebben. 

De Hot Spot SX 2 Man XLarge Overwrap kan worden gebruikt voor alle SX en SI 2 persoons tenten voor PRO-ZONE SX en SI 2 persoons tenten en alle PRO-ZONE Coach bivvies. De nieuwe Hot Spot PRO ZONE SX 2 persoons tenten bieden de mogelijkheid om de voorkant van de bivvy naar achteren met 2 pin clips te verplaatsen. Dit verhoogt de afzonderlijke voorkamer met een ongeveer 30 cm.

Specificaties:

  • Absoluut waterdicht 6 oz. 210D Polyesterdoek met dubbel vastgenaaide, getapete naden en bestand tegen een waterdruk tot 10.000mm.
  • Vanaf beide zijden te openen multifunctionele deur voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een polyester afdekking met polyester regenbeschermingsranden.
  • Aan de voorzijde twee multifunctionele panorama vensters voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een polyester afdekking met polyester regenbeschermingsranden.
  • De opgerolde vensters worden met een clipsysteem weggewerkt onder een speciale regenflap.
  • Zware kwaliteit ritssluitingen met het Ehmanns logo
  • Versterkte haring- en spanlussen met mat zilveren D-Shape ringen voor de verschillende opbouwmogelijkheden en lussen voor de stormpalen.
  • Twee klittenbandstrippen met het EHMANNS logo om de hengels mee vast te zetten tegen de tent.
  • Ruime polyester draagzak.

Haringen worden niet bijgeleverd bij de overwrap.

Afmetingen: ca. 335 cm diep x 305 cm breed x 155 cm hoog 
Gewicht: 
ca. 6 kg

 

Voor alle Ehmanns producten die niet op voorraad zijn, geldt een leveringstermijn van ± 2 weken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ehmanns Hot Spot SX 2 Man XLarge Overwrap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu