Ehmanns Hot Spot SX Maxi Overwrap

319,99

Overwraps voorkomen de condensvorming in de binnentent en verhogen de isolerende werking, waardoor blijft meer warme in de tent en in de zomer komt er minder warmte van buiten de tent in. De overwraps van Ehmanns Fishing zijn zo gemaakt dat ze ten opzichte van de normale afmeting van de tent ca. 30 tot 40 cm verder naar voren uitvallen. De voorzijde van de tent biedt meer ruimte en kan uitstekend gebruikt worden voor bijv. vochtige voorwerpen die je eigenlijk niet in je binnentent wilt hebben. De bivvies en overwraps van de Ehmanns Perfect Bivvy Range worden gekenmerkt door de vele accessoires en de vele ruimte.

Specificaties:

  • 6 oz. zwaar 210D Polyesterdoek met dubbele vastgenaaide, getapete naden en bestand tegen een waterdruk tot 10.000mm.
  • Vanaf beide zijden te openen multifunctionele deur voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een polyester afdekking met Polyester regenbeschermingsranden.
  • Aan de voorzijde twee multifunctionele panorama vensters voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een polyester afdekking met Polyester regenbeschermingsranden.
  • Twee extra grote vensters aan de achterzijde van de tent voorzien van een ingenaaid muggengaas venster, een aan de buitenkant bevestigd doorzichtig venster en een polyester afdekking met Polyester regenbeschermingsranden. De achtervensters hebben aan beide zijkanten een ritssluiting. Onderaan zit een sluiting met klittenband.
  • De opgerolde vensters worden met een clipsysteem weggewerkt onder een speciale regenflap.
  • Zware kwaliteit ritssluitingen met het Ehmanns logo
  • Versterkte haringlussen met mat zilveren D-Shape ringen en Tension Poles elastieklussen voor de verschillende opbouwmogelijkheden van de tent.
  • Twee klittenbandstrippen voor de hengels voorzien van het Ehmanns logo
  • Ruime polyester draagzak.

Haringen worden niet bijgeleverd bij de overwrap.

Afmetingen: ca. 445 cm diep x 370 cm breed x 180 cm hoog
Gewicht:
ca. 7,5 kg

 

Voor alle Ehmanns producten die niet op voorraad zijn, geldt een leveringstermijn van ± 2 weken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ehmanns Hot Spot SX Maxi Overwrap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu