1. Home
 2. /
 3. Karperhaken
 4. /
 5. Korda
 6. /
 7. Korda Kaptor haken Wide Gape Weed 8

Korda Kaptor haken Wide Gape Weed 8

6,49

1 op voorraad

De Korda Kaptor Wide Gape is de grootste doorbraak van technisch vernuft ooit. Het uiterst kritische ontwerp kon verder verbeterd worden door het te coaten met gekleurd PTFE. Hierdoor zal de karper niet direct geconfronteerd worden met een stuk metaal in zijn mond tijdens het opzuigen van ons haakaas. Het tweede belangrijke punt is, dat de ultrascherpe haakpunt is vrijgelaten van coating. Zo wordt de fenomenale prikkende werking van deze haken ook nog eens verbeterd.

Korda heeft iedere haakpunt beschermd door een dopje en de Kaptor Wide Gape wordt in een speciaal daarvoor ontwikkelde verpakking geleverd. Hierdoor kan er absoluut niets meer gebeuren en heeft u 100% zekerheid wanneer u deze haak gaat gebruiken.

De bruine kleur van de Korda Kaptor Wide Gape Gravel Brown is bewust gekozen waardoor de Wide Gape op geen enkele manier  `afsteekt´ tegen de bodem.

De Kaptor Wide Gape is een uitzonderlijk goede haak en kan uitstekend gebruikt worden voor speciale rigs zoals de Chod-rig maar ook in combinatie met bodem aas is deze haak uitermate geschikt.

Kenmerken:

 • De speciale roest bestendige punt is niet gecoat, hierdoor zijn dit de scherpste haken op de markt.
 • Lange en duurzame haakpunt.
 • Speciale groen beschermkap voor op de punt.
 • Eerste camouflage gecoate PFTE haak.

De Korda Kaptor Choddy, kurv shank, widegape zijn verkrijgbaar in de maten:

 • Maat 6
 • Maat 8

Inhoud per verpakking: 10 haken

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu