Ehmanns Pro-Zone DLX 2-in-1 Slaapzak

269,99

In verschillende kringen wordt al gesproken over de perfecte prijs en kwaliteitsverhouding van de Ehmanns slaapzakken.

Door de samenwerking met eersteklas producenten, de afwerking met de best verkrijgbare materialen op de markt en de innovatieve Engineering & Design van Ehmanns Fishing staat het motto van vissers voor vissers- garant.

Met het Pro-Zone 2 in 1 slaapzakkensysteem wil Ehmanns de range aan hoogwaardige slaapzakken completeren. Het model biedt een inzetbaarheid over het gehele seizoen met uitzondering van de echte hoogzomer.

Terwijl de 4 Season slaapzak van Ehmanns Fishing een Microfiber-vulling van 320 gram heeft, wordt de warmere 5 Season variant gevoerd met een vulling van 320 gram plus 220 gram. Beide enkele dekens worden bij het Pro-Zone 2 in 1 slaapzakkensysteem over elkaar gedaan. De binnenkant van de slaapzak is voorzien van Microfleece. Het nieuwe model heeft de gewone Microfiber-vulling van de 4 Season slaapzak en een middels een ritssluiting uitneembare 220 grams vulling voor de extreme koude nachten. Zo kan de gebruiker 2 vliegen in 1 klap slaan.

In de zachte en waterafstotende 300D Peachskin-buitenkant wordt net als bij de Pro-Zone modellen een muggengaasnet voor de bescherming tegen muggen ingenaaid. De nieuwe Microfiber-Thermolite-vulling neemt duidelijk minder vocht, stof en geurtjes op, zeker in vergelijking met de meest gebruikte fiber vulling bij de merkfabrikanten. In een binnenzak kunnen papieren of een portemonnee bewaard worden. Het kussen kun je met een ritssluiting uitnemen en kun je aan een stoel of stretcher klikken. De slaapzak wordt met een tas van geïmpregneerd 600D Nylon geleverd welke voorzien is van een ritssluiting voor het snel in- en uitpakken van de slaapzak.

Specificaties:
– 4 en 5 Season slaapzak
– 100% Microfiber-Thermolite-vulling (320 gram + 220 gram!) neemt duidelijk minder vocht, stof en geurtjes op als de gebruikelijke slaapzakvullingen!
– Geïmpregneerde, zachte 300D Peachskin Nylon buitenkant
– Doorlopende Micro-fleece vulling
– Zware kwaliteit ritssluitingen met het Ehmanns logo
– Capuchon met koordsluiting
– Grote fleece kussen dat middels een ritssluiting ontnomen kan worden en aan een stoel of stretcher geklikt kan worden.
– Geïntegreerd muggengaas
– Binnentas met rits voor bijv. papieren
– Bevestigingen voor aan de bedchair
– Ruime transporttas vervaardigd uit geïmpregneerd 600D Nylon met ritssluitingen.

Lengte: ca. 230 cm
Breedte: ca. 95 cm
Gewicht: ca. 9 kg
Voor alle Ehmanns producten die niet op voorraad zijn, geldt een leveringstermijn van ± 2 weken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ehmanns Pro-Zone DLX 2-in-1 Slaapzak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu