1. Home
  2. /
  3. Onderlijnen en Materiaal
  4. /
  5. Rigs
  6. /
  7. Korda Carp-rig Dark Matter Wide Gape Haakmaat 8

Korda Carp-rig Dark Matter Wide Gape Haakmaat 8

2,99

1 op voorraad

Korda KD-rig Kurv Shank Carp Rig is een kant-en-klare onderlijn. De Korda onderlijnen zijn geknoopt met de grootst mogelijke precisie, gebruikmakend van beproefde en succesvolle Korda componenten. Elke onderlijn heeft zijn eigen specificatie en hair-lengte afgestemd op de haakmaat.

De KD-rigs is een uiterst effectieve rig, ontworpen door Kenny Dorsett één van de beste vissers van de UK. De KD-rig staat vooral bekend om zijn geweldige inhaking en kan zowel met een loodhagel op de hair gevist worden als met een Snowman montage. Dit is de reden waarom de meeste leden van het Team Korda veelvuldig gebruik maken van deze rig. Voor een karper is het heel moeilijk om van de haak af te komen. Deze rig heeft een zeer agressieve inhakingshoek, waarbij het gewicht van de boilie (eenmaal uitgespuugd) de haak ook nog eens op zijn plaats houdt. Om de perfecte inhaking te bewerkstelligen is de bevestiging van de hair cruciaal. Om het beste uit deze presentatie te halen is het ook heel belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van aas dat langzaam naar de bodem zinkt. Het maakt niet uit of het een Pop-up is die door middel van een loodhagel is verzwaard, of een bodem-aas dat door middel van foam of kurk lichter is gemaakt, beide werken even goed. Door ervaring en resultaten is gebleken dat de KD-rig het beste werkt met een Kurv Shank haak.

De KD Kurv Shank Carp Rig is afgewerkt met een maat 8 ring wartel en wordt geleverd met een compleet (gratis) setje Extenda Stops, zodat de onderlijn met elke maat aas gebruikt kan worden.

De volgende 2 soorten rigs hebben wij in het assortiment van de KD-rig Kurv Shank Carp Rig:

  • Korda Kurv Shank haakmaat 6, N-Trap Soft 30lb, Ring Swivel maat 8
  • Korda Kurv Shank haakmaat 8, N-Trap Soft 30lb, Ring Swivel maat 8

Inhoud per verpakking: 1 KD-rig Kurv Shank Carp Rig inclusief Korda Stops

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Korda Carp-rig Dark Matter Wide Gape Haakmaat 8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu