Korda GOO Almond Power Smoke

15,99

1 op voorraad

Korda GOO Almond Power Smoke is een zeer revolutionaire vloeistof die als toevoeging op het haakaas en voer wordt gebruikt. De Korda Goo vloeistof bestaat uit een Soak, Glug en additief welke gecombineerd zijn tot een zeer attractieve vloeistof. Wanneer de Goo het water raakt zal deze zich ontwikkelen tot een gekleurde wolk van smaak en geur voor de vis. De combinatie van smaak, geur en de gekleurde wolk creëert hetzelfde beeld als dat van azende vissen. Dit heeft een grote aantrekkingskracht op vissen en kan passieve vissen overhalen om toch te gaan azen en uw haakaas te pakken. Korda Goo is te gebruiken door het te mixen met het grondvoer of de Spod Mix, maar het kan ook op het haakaas of de voerkorf worden gespoten. De combinatie van ingrediënten in deze mysterieuze vloeistof zorgen voor bijzondere smaakcombinaties en voedingstriggers die een voedingsreactie teweeg brengen bij vis alle vissen die in de omgeving van uw met Goo ingespoten aas bevinden.

Korda GOO is verkrijgbaar in twee varianten: Power Smoke en Bait Smoke. De Power Smoke zal tijdens het inwerpen vooral zijn werk doen in de hogere waterlagen. De Bait Smoke is dunner en trek hierdoor in het aas of de PVA stick, doordat de baits smoke diep in het aas trekt zal het aas niet alleen een erg goede smaak krijgen, maar zal het aas over een lange periode enorm veel attractie afgeven in het water. Door een mix van beiden krijgt u een goed resultaat.

De Korda Goo Almond Power Smoke is de stroperige variant van de Goo en kan het beste over de voerkorf, de Spod en PVA mix of over het haakaas worden gespoten voordat er wordt ingeworpen. Zodra de Goo Power Smoke het water raakt begint deze haar smaak, geur en kleur los te laten zodat deze zich verspreid over de totale waterkolom. Het grootste deel zal mee naar de bodem zakken en daar een attractieve kleur, geur en smaakwolk creëren die de vis snel zal opmerken.

De GOO Almond Power Smoke is een hele zoete en krachtige roze Almond Power Smoke. De GOO Almond Power Smoke werd intensief getest in de Korda Underwater 8 DVD.

Eigenschappen van de Korda GOO Almond Power Smoke

  • Smaak/geur: Amandel
  • Kleur onder water: Roze/Paars
  • Grote werking onder water
  • Voor op voerkorf, Spod en PVA mix of haak aas
  • Grote smaak, geur en kleurwolk onder water
  • Aantrekkingskracht op vis
  • Zet vis aan tot azen

Korda GOO Almond Power Smoke wordt geleverd in een handige spuitfles van 115ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Korda GOO Almond Power Smoke” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu