1. Home
  2. /
  3. Onderlijnen en Materiaal
  4. /
  5. Onderlijn materiaal (Sub van Categorie: Onderlijnen en Materiaal)
  6. /
  7. Solar Contour Unleaded easy strip coated hooklink 25lb matt green

Solar Contour Unleaded easy strip coated hooklink 25lb matt green

15,99

5 op voorraad

De Solar Tackle Contour Unleaded Spliceable Leader is een super zwaargewicht, super zacht, geheugenvrij onderlijn- en leader materiaal. Onwaarneembaar kwam nog nooit zo dichtbij. De Contour Unleaded Sliceable Leader lijkt op leadcore, maar is het zeer zeker niet. De Unleaded Leader is net als leadcore spliceable, maar heeft geen loodkern. Het zinkt als een baksteen en ligt plat op de bodem. De Contour Unleaded Spliceable Leader volgt de contouren van de bodem, iets wat je met leadcore kunt vergeten. Bij velen zijn deze leaders beter bekend als free fall leader.

U kunt deze leaders veelal ook gebruiken op wateren waar leadcore verboden is. De leaders hebben een hoge trekkracht van 40lb en zijn zeer slijtvast waardoor ze ook uitstekend te gebruiken zijn op moeilijke wateren met veel obstakels en mossels. U kunt de Solar Tackle Contour Unleaded Spliceable Leader naar eigen inzicht bijna overal inzetten.

Zodra je Unleaded in je handen krijgt, wil je niets anders meer. Solar Tackle heeft zelfs alle leadcore producten uit het assortiment gehaald!

De Solar Tackle Contour Unleaded Spliceable Leader is verkrijgbaar in de kleuren Khaki en Sendiment Black.

De Solar Tackle Contour Unleaded Spliceable Leader 40lb wordt geleverd op spoelen van 10 meter.

Meer van dit merk

Gerelateerde producten

Menu