Zoek
Filters
Close

Tijgernoten ongekookt 20 kilo

Tijgernoten - vers en ongekookt in een 20 kilo zak
Fabrikant: Bukkum
Beschikbaarheid:: Op voorraad
€49,99

Verse tijgernoten in een 20 kilo zak.


De bereiding:

  • Halve emmer vullen met tijgernoten. (Noten gaan uitzetten)
  • Emmer 3/4 afvullen met kokend water. (Zetten sneller uit)
  • Water bij vullen indien nodig. (Noot neemt vocht op)
  • Na 48 uur kook ik ze 45 min. (Na 48 uur weken zie je ze al uitzetten)
  • Volledig met kookwater in emmer zetten. (Vocht zit vol belangrijke stoffen)
  • Emmer afdekken. (Snellere gisting)
  • Na 2 dagen gebruiken of evt. invriezen. (Na 2 dagen beginnen ze vaak te slijmen)

Wij raden aan niets toe te voegen aan de noten. Door het hoge aantal voedingswaarden is deze noot zo populair bij de karper. Hier hoeft niets meer bijgevoegd te worden. Vitamines en mineralen zitten er volop in. Daarbij een groot aantal onverzadigde vetzuren, eiwitten en zetmeel.


Gekookte tijgernoten bewaren:

Het is heel goed mogelijk om ze te bewaren. Maak ze 2 a 3 dagen na het koken in gewenste porties en vries ze in. Een dag voor je gaat karpervissen haal je ze eruit en laat je ze ontdooien.

 

Let op! U heeft bij ons GEEN extra verzendkosten voor een zak tijgernoten!

Verse tijgernoten in een 20 kilo zak.


De bereiding:

  • Halve emmer vullen met tijgernoten. (Noten gaan uitzetten)
  • Emmer 3/4 afvullen met kokend water. (Zetten sneller uit)
  • Water bij vullen indien nodig. (Noot neemt vocht op)
  • Na 48 uur kook ik ze 45 min. (Na 48 uur weken zie je ze al uitzetten)
  • Volledig met kookwater in emmer zetten. (Vocht zit vol belangrijke stoffen)
  • Emmer afdekken. (Snellere gisting)
  • Na 2 dagen gebruiken of evt. invriezen. (Na 2 dagen beginnen ze vaak te slijmen)

Wij raden aan niets toe te voegen aan de noten. Door het hoge aantal voedingswaarden is deze noot zo populair bij de karper. Hier hoeft niets meer bijgevoegd te worden. Vitamines en mineralen zitten er volop in. Daarbij een groot aantal onverzadigde vetzuren, eiwitten en zetmeel.


Gekookte tijgernoten bewaren:

Het is heel goed mogelijk om ze te bewaren. Maak ze 2 a 3 dagen na het koken in gewenste porties en vries ze in. Een dag voor je gaat karpervissen haal je ze eruit en laat je ze ontdooien.

 

Let op! U heeft bij ons GEEN extra verzendkosten voor een zak tijgernoten!

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Product labels